Εγκαταστάσεις Καβάλας

EGKATASTASEIS KAV 2

       Σε έκταση 2 στρεμμάτων, στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα,  είναι στεγασμένες σε επιφάνεια 800m2 και σε 2 ορόφους, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του κεντρικού kαταστήματος μας.

          Στα 200m2 του1ου όροφου των  εγκαταστάσεων λειτουγεί το τμήμα πωλήσεων  αυτοκινήτων, το τμήμα ανταλλακτικών, καθώς και άνετος σύγχρονος χώρος για την ευχάριστηαναμονή των πελάτων μας όσο διαρκεί η επισκευή ή συντηρηση των αυτοκινητων.

       Ο χώρος αυτός αποτελείται από άνετο καθιστικό χώρο, μουσική, τηλεόραση, επιτραπέζια παιχνίδια, ειδικό stand για πρόσβαση στο Internet, καθώς και γραφείο για τους επαγγελματίες πελάτες που τους επιτρέπει να εκμεταλεύονται τον χρόνο  της αναμονής τους.

        Στον Ισόγειο χώρο των 600m2 των εγκαταστάσεων  μας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο που εξυπηρετεί όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων καθώς και υπερσύγχρονο Φανοποιείο και Βαφείο συνεργαζόμενο με όλες τις Ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και τμήμα Smart επισκευών για έξυπνες επισκευές, όπως επισκευές παρμπρίζ, καψίματα σε ταπετσαρίες , επισκευές πλαστικών μερών, λακούβες από χαλάζι χωρίς βαφή.

          Ένας άνετος χώρος Parking στον αύλιο χώρο των εγκαταστάσεων και στους δύο ορόφους διευκολύνει τις επισκέψεις σας στις εγκαταστάσεις μας.

EGKATASTASEIS KAV 3