Επενδύσεις Καβάλας – Δράμας

  • KEFALIDA EPENDISEVNΔραστηριοποιούμαστε στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1989. Ξεκινήσαμε σαν μια οικογενειακή επιχείρηση χωρίς προσωπικό, εκπροσωπώντας την Ford στην Δράμα , σε μια εγκατάσταση 250m2 με τμήμα πωλήσεων καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων , τμήμα ανταλλακτικών και συνεργαζόμενο στον ίδιο χώρο συνεργείο στη διαστάυρωση Σερρών – Νευροκοπίου  – Ξηροποτάμου στην Δράμα.
  • Τον Νοέμβριο του 1997 αναλάβαμε την εκπροσώπιση της μάρκα Ford και στην Καβάλα σαν εισαγωγείς πλέον όλων των προιόντων της μάρκας Ford δημιουργώντας μια νέα εταιρία με την επωνυμία Motorstar Καραγιάννης α.ε , με έδρα τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα και σε μια νέα εγκατάσταση 600m2 με τμήματα πωλήσεων καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τμήματα ανταλλακτικών και αξεσουάρ, συνεργείο αυτοκινήτων.
  • Τον Απρίλιο του 2001 με μια νέα επένδυση ολοκληρώνουμε την κάθετη μονάδα μας στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα με την λειτουργία υπερσύγχρονου Φανοβαφείου 600m2
  •  Τον Μάρτιο του 2004 μετεστεγάζουμε την μονάδα μας στην Δράμα σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 450m2 στο 6ο χιλ της Εθνικής οδού Δράμας – Καβάλας στην περιοχή της Χωριστής , ολοκληρόνωντας όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις υποδομής για την βέλτιση Παροχή Υπηρεσιών στους πελάτες μας.
  •  Με συνολικές επενδύσεις 400.000€ περίπου και 11 άτομα κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουμε υπηρεσίες σε 6.500 και πλέον πελάτες μας!